Button configuratio...
 
Notifications
Clear all

Button configuration

5 Posts
2 Users
1 Likes
466 Views
Moritz Grabmann
(@grabmann-moritz)
Member Customer
Joined: 6 years ago
Posts: 5
Topic starter  

Hey guys,

i just finished building my PSPi 1000 v3 and was about to configure the buttons but i've got some issues:

first of all the left analog stick and the left controls seem to be recogniced as one and the same input. E.g i configured the left "arrow" and then the left analog stick but it says "already taken" (same goes for the other 3).

And the last problem is that the "down arrow" and "down joystick" don't work when configuring the controls, But in the console they work perfectly fine.

Of course i used your Scripts and executed them.

Best regards Moritz


   
Quote
Moritz Grabmann
(@grabmann-moritz)
Member Customer
Joined: 6 years ago
Posts: 5
Topic starter  

ok the buttons dont even work in the console etc. anymore. So it might be broken or the solder needs some work.


   
ReplyQuote
othermod
(@othermod)
Reputable Member Admin
Joined: 6 years ago
Posts: 350
 

In v3 the joystick controls are tied to the same GPIO pins as the d-pad. If both the joystick and d-pad doesn't work it's either a bridged/unconnected solder connection at the GPIO pin or the wires to the joystick are swapped/bridged/unconnected.


   
ReplyQuote
Moritz Grabmann
(@grabmann-moritz)
Member Customer
Joined: 6 years ago
Posts: 5
Topic starter  

Tanks a lot. Now its Wirkung

I habe One last siehe: when i play games theres always a black border. What are the optimal settings for the tft Display?


   
ReplyQuote
Moritz Grabmann
(@grabmann-moritz)
Member Customer
Joined: 6 years ago
Posts: 5
Topic starter  
Posted by: Moritz Grabmann

Tanks a lot. Now it working.

I have one last issue: when i play games theres always a black border. What are the optimal settings for the tft Display?

Gold i hate the german autocorrection.


   
ReplyQuote